Top

Betalen

Bij vouwtafelkopen.nl kunt u op verschillende manieren uw order betalen.
Onderstaand ziet u de mogelijkheden.

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDeal?
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd
Uitgebreide uitleg en informatie over iDeal kunt u vinden op de website van iDeal.


Overboeking

Ook bieden wij de mogelijkheid om middels een overboeking te betalen. De gegevens die u hiervoor nodig heeft ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling. Schrijf deze gegevens handmatig over, aangezien deze in de orderbestiging die u per e-mail ontvangt niet meer getoond worden. 

Mocht u van deze betaalwijze gebruik maken, houd er dan rekening mee dat het meestal een aantal dagen duurt voordat uw betaling bij ons binnen is. De leveringstijd is met deze betaalwijze dan ook doorgaans langer dan wanneer u met iDeal betaalt.

Indien u kiest voor overboeking dan kunt u na het plaatsen van uw bestelling de betaling overmaken met onderstaande gegevens.

AS Sounds
P5984696
DRONRYP

Vermeld bij uw betaling als kenmerk uw bestelnummer, u vind uw bestelnummer in de bevestiging van uw bestelling die u per mail ontvangt.

Rembours


Wij kunnen uw bestelling ook onder rembours versturen. U betaalt dan het verschuldigde bedrag aan de postbode. Vanwege de hoge kosten die aan een rembourszending zijn verbonden zijn wij genoodzaakt hier een bedrag van €14,95 extra voor te rekenen.